Litt treig blogger #2

Klipper og limer inn fra forrige unnskyldene blogpost: "Ok, endelig oppdatert med nye bilder... Jeg skal prøve å oppdatere både portfolioen og nettside litt oftere! Siste bloggpost er for nesten år siden, hehe. Men masse spennende som skjer både med jobb, nytt hus, og div. personlige prosjekter".

Skal vel ikke love for mye når det gjelder å oppdatere oftere.. 

Jobb + hobby = Nytt samarbeid med syntesaiser.no

Tempest analog trommemaskin fra Dave Smith Instruments

Tempest analog trommemaskin fra Dave Smith Instruments

Tanzbär analog trommemaskin fra MFB. Denne har jeg hjemme ;)

Tanzbär analog trommemaskin fra MFB. Denne har jeg hjemme ;)

Jeg er en nerd. Har alltid vært det, og om mulig har jeg bare blitt mer nerdete hvert eneste år. De siste årene har jeg nerdet mye med elektroniske musikkinstrumenter og nå har jeg fått et morsomt samarbeid med syntesaiser.no som jeg skal fotografere. Hvis du er ute etter en fet synth eller trommemaskin så må du sjekke butikken til Syntesaiser HER

Gitte

Gitte har vært praktikant hos Cyan :studio det siste året og er nå studio manager hos oss. I tillegg til å være en lovende og aspirerende fotograf så er hun også en veldig flink og fin modell hos Heartbreak/Pholk! Her fra test vi gjorde en stund tilbake.


Litt treig blogger altså

Ok, endelig oppdatert med nye bilder... Jeg skal prøve å oppdatere både portfolioen og nettside litt oftere! Siste bloggpost er for nesten år siden, hehe. Men masse spennende som skjer både med jobb, nytt hus, og div. personlige prosjekter og jeg er jo ikke akkurat Voe eller fotballfrue.no heller.

Vilde

Test med Vilde (som var med å lage en Vine, se tidligere innlegg) fra Heartbreak. 

Roberta

Hadde en shoot med Roberta fra Heartbreak for en stund siden, men har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har fått startet å retusjere bildene enda.. Men her er et ferdig bilde av Roberta før sminke og før vår not-so-safe-for-work-shoot (mer om det senere!).

Planleggingsdag

Planleggingsdag = gutta bli med pappa på jobb og spise kjeks og ta på alt de ikke får lov til å ta på, helt til mamma kan ta over :) <3

5d mk3 med 24-70