Sommerstemning på WhiteLight med Sandvika Storsenter

En kjip eier av en grønn Skoda hadde feilparkert og blokkert inngangen til bakgården til Whitelight studio i går, noe som resulterte i en ekstra frisk start på dagen i form av løping i høljregn. Fram og tilbake mellom studio og en budbil proppa full av bananesker med klær og fotoutstyr. Det er jo litt fint å få pulsen litt opp på starten av morgenen, og dessuten kunne det jo bare gå en vei etter er sånn start!

Resten av dagen laget vi sommerstemning inne med en 2500W daylight-lampe og busker og palmeblader laget av papp. AD er Trude Reiten fra Amfi Kreativ, Emma Päivö gjorde styling, Louise Kjær gjorde hår og sminke, og Camilla L. Sørensen og Gitte Paulsbo assisterte. Det ble dritbra. Kan ikke vise noen ordentlige bilder før DM´en er ute i Juni, men her er noen stemningsbilder tatt av Gitte + noen testbilder: