Nesten som å finne en ufremkalt filmrull/Påskeferie

Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste at jeg har glemt å ta bilder med X-Pro 1 kamera mitt. Da jeg tok fram kamera i går fant jeg ut at jeg også hadde glemt å legge inn bilder fra påskeferien vi hadde på Golsfjellet i år. Når jeg skyter private bilder med X-Pro 1 skyter jeg i JPG. Litt pga. de fine fargene Fujifilm klarer å putte i JPG-filene med kameraets rawkonvertering (litt også fordi Lightroom ikke prosesserer raw-filene fra X-Pro 1 på en bra nok måte - enda ihvertfall), men også fordi det minimerer redigeringen av bildene i Lightroom etterpå. Det føles mer som om jeg har fått bilder tilbake fra framkalling. Bildene blir som de ble eksponert når jeg laget de.

X-Pro 1 med 18mm. Med X-Pro 1 skyter jeg (nesten) alltid med hvitbalansen satt til 5100K sånn at man får fram den faktiske temperaturen til lyset istedet for å vise en nøytral hvit.